Foto's Lamstralenuitje 2009

Lamstralenuitje 2009

- Door Snoekske -

Zaterdag 18 juli 2009 was het weer zover. Lamstralenuitje 2009 stond op het programma. Na een natte en troosteloze ochtend zag het er niet erg rooskleurig uit voor de rest van de dag. Om 12.00 uur was het verzamelen bij Toine om aldaar gelijk te starten met het bierproeven met spelelement. Na een viertal verschillende bieren (lekker hé Rops ;-)) en het verzinnen van onzinnige antwoorden op de overige vragen bleek dat papa Sjaak met 9 punten aan kop was geëindigd.

Daarna was het gelukkig weer droog zodat we op de fiets door konden naar de volgende activiteit. Na een kleine 20 minuten fietsen richting Dorst kwamen we aan bij de plaatselijke schuttersvereniging alwaar we gingen schieten (ook weer met spelelement). Kippie had pas nog kleiduiven gemolken, dus die was lichtelijk in het voordeel.. Hij kon dit voordeel echter niet verzilveren, want na een spannende knock-out race en lichtelijke rivaliteit tussen Sput en Rops ging onze Benjamin Maes er aan de haal met de gouden medaille. Rops werd tweede en Sput derde.

Nadat de krat Juup burgemeester was gemaakt, vervolgde wij onze fietsreis terug naar café Tramzicht 't Zwaantje om daar nog meer alcoholische versnaperingen te nuttigen en te wachten op de minnetjes. Het was intussen goed weer geworden dus konden we lekker op het terrasje in de zon zitten en Maes bekogelen met nootjes... Aangezien we daarna zelf geen nootjes meer hadden zijn we rond 18:00 uur maar naar de overkant gelopen om aldaar de plaatselijke chinees annex wokpaleis te gaan verblijden met onze komst. Hier bleek dat we in al die jaren toch wel wat ouder en wijzer zijn geworden, want de begaaing viel enorm mee. Wellicht dat de aanwezigheid van de minnetjes hier ook invloed op hebben. Na het bunker en zuipfestijn zijn we maar weer teruggelopen naar 't Zwaantje om het vervolgplan voor de avond te bespreken onder het genot van een pilske...

Na een unanieme overeenstemming zijn we richting de binnenstad van Breda gefietst.. Daar aangekomen moesten we van trucker Schoen naar café de vrachtwaggel. Dus zijn we hem maar achterna gelopen. Vanaf daar werd het alleen maar zatter en gezelliger naarmate de avond vorderde.. Sommige zijn uiteindelijk ook nog in de Staminee geëindigd. Uiteindelijk is iedereen weer zijn en/of haar eigen weg gegaan en is de avond zat en gelukkig geëindigd.

 

Nou genoeg geouwehoerd.. Klik HIER voor de foto's van deze (alweer) geslaagde lamstralenuitje 2009.

<< Terug naar overzicht foto's 2009 >>