Freek vd Sanden "Freak"

Freak

 

Freek kwam over de grens gesmokkeld in 1979 en wel op 4 juni. Hij werd tegelijkertijd broer van Otto. (ge wit wel, d'n dieje van O.V.V.) en zoon van zullie vader en moeder ok natuurlijk.

Freek, ook wel Jan genoemd naar een bekend Volendams tienersterretje.. is geboren en getogen in Teteringen en begon al vroeg te voetballen bij de plaatselijke RKVV DIA. Omdat het bij deze club niet mogelijk was om een vriendenelftal op te richten is hij met de rest naar Advendo vertrokken waar hij nog wekelijks zijn speelminuten meepakt en fungeert als soort speler/manager. 

Freek lust graag een pilske en is beroemd om zijn fantastische danskunsten in verschillende zuip-etablissementen zoals "de Griek" en " 't Fortuin".  Met carnaval 2002 heeft hij een nieuwe dans ge-introduceerd die door o.a. Kip al snel opgepikt werd en bij ons allen tot zeer breeje kuite geleid heeft.

 

Freek wordt toch een beetje gezien als de geestelijke lijder van de groep. Veel ideeën en inspanningen komen uit zijn buurt. Dat mag heus weleens gezegd worden... dus bij deze. Hij zal ok regelmatig op ons gastenboek belangrijke berichten achterlaten wat betreft het voetballen en andere activiteiten... Hou 't in de gate!!  

Deze knaap is tegenwoordig werkzaam bij de firma Ernst & Young en daar rommelt ie wat in de papieren van andere bedrijven en zo... Ook heeft ie een laptop van de zaak die meer plaatjes en info over de Lamstralen bevat dan over zijn eigen werk... maar da gift niks. 

Ons Freek doet het nou al heel wa jaorkes meej Kristin... beter bekend as BOB....