Frits vd Berg "Tits (6)"

Tits

 

Dees is het markante verhaal van onze Tits van de Berg alias 6.

6 wer op 6 september 1981 uit de tomaat getrokken. Dit omdat zullie vader gin stront verkoopt.

Over Tits kennen we mededelen dat ie in z’n jeugdjaren nog wel tijd had voor allerlei zaken. Met de komst van het bier en de bemoeizucht van dit bezige ventje is er eigenlijk geen minuut vrije tijd meer overgebleven voor zes.

Het heeft dan ok weinig zin om hem ’s avonds te bellen om iets te gaan schouwen. Neger van de tien keer het ie iets te doen mee de KPJ en anders mot ie wel naar zijn kapster, gaat ie zwemmen, voetballen of zich bezatten in een bierlokaal.

Op zondagmorgen trommelt hij een aantal andere kpj-leden uit bed om een wedstrijdje te voetballen. Deze ondankbare taak heeft hij met enige tegenzin met ingang van het seizoen 2001-2002 overgenomen van de Marcel B. alias de Witte.

Als coach heeft onze 6 al een behoorlijke erelijst opgebouwd. Deze ziet er namelijk als volgt uit:

  1. ·        en
  2. ·        en
  3. ·        en, weer niks.

Naast trainer, speler, scheidsrechter, linker doelpaal, rechter reservespion en chef vlagger heeft onze Tits ook nog een functie binnen het kpj-bestuur. Hij is namelijk sinds kort voorzitter van deze organisatie. De hamer heeft hij overgenomen van Marco Dilven, die zich op een zangcarriere ging richten. Rob Snoek is nu penningmeester geworre... Hij is zeg maar belast met het witwassen van zwart geld en het opsouperen van geïnde contributiegelden tijdens bestuursetentjes.

 

Sinds enige tijd heeft d'n Titser een vrouwke opgedaan; ze heet Karin van Baal en komt uit Wosterhout. Karin werkt bij een reisbureau, dus als er Lamstralen op vakantie willen weten ze bij wie ze met flinke korting kunnen boeken....  Ze begonnen hun romance op 10-10-2003 en tot op heden houwen ze het goed uit. Die 10e oktober was het erg gezellig in 't Hart van Breda en van het een kwam het ander...... Ze brengt 'm dan ook lief thuis na bruiloften van nichtjes in Den Hout en zo. Ze is ook mee naar het Fortuin geweest op 22-11, jawel; de memorabele avond met de oudjes erbij... Dit was slim van Karin, want omdat er zowat 100 man meeging kon ze gelijk heul veul handen schudden en kennis maken..

Verder kenne we over deze gast nog melden dat hij in het dagelijks leven een opleiding tot ambtenaar in de openlucht volgt. Hierbij dient ie gewapend met allerlei meetapparatuur zijn dagen vol te maken. In ruil hiervoor krijgt hij dan wa euro’s die hij vervolgens weer kan overmaken aan uitbaters van diverse horeca etablissementen. Voor zullie vader is ut te hopen dat hij deze studie snel afrond. Dan hoeft Tits nie meer op kosten van zullie vader naar Toine en/of andere zuip-etablissementen..  

De jonge v/d Berg studeert tegenwoordig in Utrecht en zit daar tussen een hoop lekkere wijven zich te verbijten tot ie weer thuiskomt bij zullie Karin. Tussendoor probeert ie ook nog wat lessen te volgen en z'n punten binnen te halen..