Matthijs "Benjamin" Maes

Maes

 

Hier hebben we onze nieuwste aanwinst! Nou ja, aanwinst..….zeg maar nieuwste bukkum van de groep!! 

Dit altijd goedlachse ventje gaat door het leven als Matthijs Maes. Hij is geboren op 11-05-1989 (dus nog een lekkere jonge adonis!) en heeft nog 2 zusjes en een broertje. Ja, ja, zullie vader en moeder hebben nie stil gezeten…!

Maes woont in het hart van Totdenringen, in de A.v.L. straat (bij zijn vriend, mede-Lamstraal en aangetrouwde neef Willie).

Hij heeft basisschool De Wegwijzer onveilig gemaakt, daarna bij het Newman college een papiertje afgekocht en nu is hij bezig aan een opleiding op het Radius college om ‘nog wat hogerop te komen’ aldus Maes zelf. Waar t’ie hogerop wil komen ….??

                

Deze hardwerkende Lamstraal (= eigenlijk onmogelijk!) is automonteur van beroep en voert zijn werk uit bij garage Van Wingerden in Made. En aangezien ons Maesje altijd nog wel wat centjes kan gebruiken is dit dan ook tevens een oproep om je kapotte auto door Maes te laten nakijken en maken, kan het ventje ook weer een avondje op stap he!

De hobby’s van Matthijs zijn niet veel anders als die van de gemiddelde Lamstraal: voetballen (bij de KPJ wel te verstaan, in het 1e!), auto’s en ja hoor….BIER drinken!! En veul ok!

 

Verder is onze jongste telg vaak te zien met zijn neef Siem en maken zij samen de meest rare, lachwekkendste dingen mee (o.a. brandwonden op zeer pijnlijke plekken, autocrossen op het verkeerde weiland, paintballen in een bungalowhuisje etc.). Kortom: deze bukkums denken niet na wat ze doen en vermaken hiermee de Teteringse bevolking kostelijk!

Dan hebben we het nog niet over zijn harem vrouwen gehad…..het zijn er teveel om op te noemen, de casanova ;-) !!

Nou is er wel weer genoeg geouwehoerd over onze Maes, je komt hem vast nog wel eens ergens tegen en je zult zien: het is een ervaring die je niet wilt missen!!