Ronnie van Haperen "My little Rony"

Ronny

 

Ronnie van Haperen is de jongste Lamstraal.  Ronnie's bouwjaar is 1985 dus agge een bietje ken rekene houdt da in dattie nou 17 is, maar da geldt alleen voor na 20 mei anders wastie nog 16 gewist... (kortom: geboortedatum Ronnie: 20-5-`85)

Ronnie begon z'n carnavalscarriere bij CV De Race-Eenden, evenals een aantal anderen van ons. Hij kwam daar terecht via zijn 2 neefjes: Frank en Peter Rops. Frank is nog altijd lid van de Lamstralen en wordt uitgebreid belicht als "akela". Peter daarentegen, is geen Lamstraal geworre. Hij wou Race-Eend blijve en probeert dat nou zo af en toe te laten zien op een racefietske...Hij wordt ook wel Pietje Schaafwond genoemd..

Ronnie heeft zich sinds de dag dat de Lamstralen gefuseerd zijn met de Race-Eenden duidelijk laten gelden in de groep en heeft zich al vele bijnamen verworven. "Lachende dummy" is hier een goed voorbeeld van. Voor het verslag is gekozen voor de variant: "My Little Rony", naar de alom bekende tv-serie over kleine perdjes..

Wij bij de Lamstralen kijken nie zo nauw....dat doet Ronnie wel... Wanneer hij lacht (en dat is vaak mensen...) kende doen wagge wilt; hij zie ut toch nie!Hier een foto van Ronnie met z'n neef "Akela".