VariéTéteringen 2011

Het weekend van 24 en 25 juni 2011 was het zover. CV Lamstralen maakte haar eerste opwachting in het theaterprogramma van VariéTéteringen, editie 2011.

 

Met een zelf verzonnen, geproduceerd en gemonteerd filmpje op basis van het welbekende concept "Nu We Er Toch Zijn" in Teteringen kregen we vele mensen aan het lachen in de zaal. Het was een hele klus om dit project tot een goed einde te brengen, maar de lol was er niet minder om!!

 

De mensen die het filmpje gemist hebben kunnen onderstaand ook nog genieten van de gastvrijheidstest in Teteringen.

 

 

Variététeringen is een variete festival van, voor en door Teteringenaren. Variététeringen wordt één keer in de twee jaar georganiseerd door de Galipapen.


Carnavalsoptocht Totdenringen 2011 (2)

Lang verwacht, toch gekomen. Het gemonteerde filmpje van de Lamstralenoptocht 2011 in Totdenringen!

 

 

Geniet ervan!!


Foto's carnaval 2011

Alle foto's van carnaval 2011 gemaakt door onze huisfotograaf Snoekske staan nu online!! Kijk op onze fotopagina van 2011 voor de foto's.

 

Carnaval 2011

 

Het was weer een mooi feestje. Veel kijkplezier en tot volgend jaar weer allemaal.

 

Andere mensen met foto's, laat maar komen!!


Carnavalsoptocht Totdenringen 2011 (1)

CV Lamstralen is in de senioren optocht 2011 van Totdenringen in de categorie A (zelfbouw wagens) derde geworden met een simpele ouwe lullen wagen, maar met een mooie act eromheen!!

 

De Lamstralen zèn alvast vurbereid op nunnen heule goeie OUWE tijd...

 

Optocht 2011

 

Bovenste rij vlnr: Ronald Snoek & Matthijs Maes

Middelste rij vlnr: Marleen Kemerink, Laura Loonen, Marcel Schoenmakers, Roland de Rooij, Yvonne Smulders - van Gennip, Karin vd Berg - van Baal, Frits vd Berg, Johnny Snepvangers, Sjaak Poppelaars, Kim Dilven - Swolfs & Ronnie van Haperen

Onderste rij vlnr: Frank Rops & Corné Verdaasdonk

 

Uitslag Seniorenoptocht Totdenringen 2011 A-categorie, grote zelfbouwwagens:

  • 1e CV de Hannissen 487

  • 2e CV Gekzat 484

  • 3e CV Lamstralen 471

  • 4e CV de Knuppelaars 437

  • 5e CV D’n Doos 427

  • 6e CV van d'n Kaert 424
  • 7e CV d'n Kaai 395
  • 8e CV de Prutsers 362

Lamstralen kindermiddag 2011

De foto's van de CV Lamstralen kindermiddag d.d. zondag 6 maart 2011 staan vanaf heden online op de website. Klik hier om naar de foto's te gaan.

 

Kindermiddag 2011

 

Indien gewenst kunt u een foto op uw eigen computer bewaren door er met de rechtermuisknop op te klikken en daarna "open image in new window" te selecteren. Daarna kunt u de foto opslaan door opnieuw met de rechtermuisknop op de foto te klikken en dan de afbeelding op te slaan.

 

De foto's zijn in origineel formaat geschoten met een kwaliteit van 3888 * 2592 pixels. Maar gezien de langere laadtijd en de verwerkingstijd zijn deze verkleind tot 1200 * 800 pixels en daarna pas op de website gezet. Mochten u graag een foto op origineel formaat willen hebben, dan kunt u een e-mail sturen naar info@lamstralen.nl of even middels ons contactformulier een bericht sturen.

 

Wij hopen dat iedereen een leuke middag heeft gehad en zien u graag volgend jaar weer terug. U kunt ook via ons gastenboek een reactie achterlaten.

 

CV Lamstralen

<< Vorige pagina >> << Volgende pagina >>