Prins Tonio op kraamvisite bij Dex

Op carnavalszondagochtend 19 februari is prins Tonio in hoogsteigen persoon kennis komen maken met onze nieuwste Lamstralen bengel Dex Dilven.

 

Dex Dilven

 

Dex heeft het zelfs al gepresteert om op tv te komen... 's Avonds was hij namelijk de ster bij Baronie-tv!!


Lamstralen kindermiddag 2012

De foto's van de CV Lamstralen kindermiddag d.d. zondag 19 februari 2012 staan vanaf heden online op de website. Klik hier om naar de foto's te gaan.

 

Kindermiddag 2012

 

Indien gewenst kunt u een foto op uw eigen computer bewaren door er met de rechtermuisknop op te klikken en daarna "open image in new window" te selecteren. Daarna kunt u de foto opslaan door opnieuw met de rechtermuisknop op de foto te klikken en dan de afbeelding op te slaan.

 

De foto's zijn verkleind op de website geplaatst. Mocht u graag een foto op origineel formaat willen hebben, dan kunt u een e-mail sturen naar info@lamstralen.nl of even middels ons contactformulier een bericht sturen.

 

Wij hopen dat iedereen een leuke middag heeft gehad en zien u graag volgend jaar weer terug. U kunt ook via ons gastenboek een reactie achterlaten.

 

CV Lamstralen


Geboorte Dex Dilven

Op 11 februari 2012 is er weer een nieuwe lamstraal geboren! Klik op de onderstaande geboortekaartje voor meer informatie:

 

Geboortekaartje Dex


Lamstralen kindermiddag 2012

Flyer kindermiddag 2012

Zeg het voort, zeg het voort!!!


Lamstralenuitje 2011

Lamstralenuitje 2011

 

Zaterdag 16 juli 2011 stond het lamstralenuitje 2011 op het programma. Dit jaar georganiseerd door twee echte Lamstralen, namelijk Sjakie en Schoen (of moet ik zeggen door Franka? :-D).

 

Na een bakkie koffie met worstenbrood zijn we op ons gemak richting Zoetermeer gereden alwaar we bij Dutch Water Dreams konden laten zien hoe we een uit de kluiten gewassen autoband zo snel mogelijk door een wildwaterbaan van Olympisch niveau konden manouvreren zonder halverwege kopje onder te gaan.

 

Helaas hebben we geen foto's van de middagactiviteiten, maar de foto's van de avond zijn net zo leuk!! De avond eindige weer in de kroegen van ons mooie Breda...

 

Het was wederom zeer gezellig en op naar het volgende uitje!

<< Vorige pagina >> << Volgende pagina >>